30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

e-Posta Yazdır PDF

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği Büyük Taarruz, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Bu eşsiz zaferin kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır. Bugün hepimize düşen görev, kanlarını, canlarını vererek kurularak bize emanet edilen Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Osman KILIÇ

BEYKÖY BELEDİYE BAŞKANI

ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz Beytepe Mahallesi Asfalt Çalışması Başlamıştır Halkımıza Hayır Olsun.

ASFALT HAZIRLIKLARI BAŞLADI

e-Posta Yazdır PDF

Üst Yapı Çalışmalarımız Tüm Hızı ile Devam Ediyor.
Beldemiz genelinde devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında Beytepe Mahallesi okul sokak bölgesinde yol kazıma çalışmalarının ardından asfalt yapımına hazırlık çalışmaları başlamıştır.

BELDEMİZ KALDIRIM ÇALIŞMALARI

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz genelinde devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında ana caddeler üzerinde yapılması planlanan kaldırım çalışmaları beytepe mahallesinden başlamıştır.Halkımızın refahı ve rahatı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

YOL GENİŞLETME ÇALİŞMALARIMIZ

Beldemiz Geneli Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Beldemiz Genelinde Devam Eden Çalışmalar Kapsamında Beytepe Mahallesi 1 Cadde (Düzce Caddesi) Asfalt Öncesi Yol Genişletme ve Dolgu Çalışmaları Başlamıştır, Genişletme ve Dolgu Çalışmalarının Tamamlanması Sonrasında Kurban Bayramının Ardından Asfalt Çalışmaları Başlayacaktır.

ENERJİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz genelinde devam eden enerji hatlarının yer altına alınması işi dolayısıyla bir çok noktada eş zamanlı olarak devam eden kazı çalışmaları nedeni ile çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Yaz aylarının gelmesi ile beldemiz genelinde alt yapı olsun üst yapı olsun bir takim çalışmalar yapılmaktadır, bu çalışmalar kapsamında enerji hatlarının yer altına alınmasının ardından geçtiğimiz yıldan kalan asfaltlanmamış sokaklar ve beldemiz merkezinde parke taşları kaldırılarak asfalt ve kaldırım çalışmaları başlayacaktır bu çalışmalar esnasında çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür dileriz.

ENERJİ HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz merkezindeki asfaltlama çalişmalari öncesinde görüntü kirliliğine neden olan enerji iletim hatları sedaş tarafindan yer altına alınarak sistemin daha sağlikli çalişması ve daha güzel bir görüntü için ekipler tarafindan çalişmalar başlamiştir. Çalişmalar En kısa sürede tamamlanıp ardından beldemiz merkezinin asfaltlama çalişmalari başlayacaktir halkımızın refahi ve rahati için çalişmalarimiz sürecektir.

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

e-Posta Yazdır PDF

15 Temmuz Destanı Anma Programları Kapsamında Sayın Bakanımız Dr,Faruk ÖZLÜ Ve Protokolun Katılımları ile Düzce Şehitliğinde Düzenlenen Programın Ardından Menfur Darbe Girişimi Sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi´ne havadan yapılan bombalı saldırıda 46 özel harekat polisi ile birlikte Şehit Olan hemşerimiz 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk BAYSAN' nin Kabrini ziyaret ederek şehidimizin ailesi ile bir araya geldik. Çirkin emelleriyle Cumhuriyeti, demokrasiyi, özgürlüğü ve barışı hedef alan darbe girişimindeki hainler 'Milletin iradesini hiçe saymak' isterken, karşılarında duran en büyük güç; emniyeti, askeri ve halkıyla; Vatanına Milletine ve devletine sahip çıkan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olmuştur. Darbe girişimine, ön ayak olup, bu girişimi destekleyenleri lanetliyoruz. Değerlerimizden, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bunu ‘tek yürek’ olarak kanıtladık ve gösterdik. Bu uğurda canlarını feda eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

YAZ FUTBOL OKULU AÇILDI

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz Camilerinde Yaz Kur'an Kursuna Giden ve Beldemizdeki 8-13 Yaş Arası Çocuklarimiz İçin Belediyemiz Tarafindan Yaz Futbol Okulu Açildi.

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

1000 Aydan Daha Hayırlı Kadir Geceniz Mübarek Olsun

2017 HALK İFTARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

e-Posta Yazdır PDF

Beyköy Belediyesi Geleneksel Halk İftarında Ak Parti il ve ilçe başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Değerli Belediye Başkanları ve yogun ilgi gösteren   Saygı Değer Beyköy Halkı ile Bir Araya Gelerek Halk iftarımızı gerçekleştirdik. Bu organizasyonda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen 1.OSB Yönetim kurulu başkanı ve yönetimine şahsım ve Beyköy halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en yükseklerde yaşandığı 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayıdır. Beldemizde, ilimizde, Türkiye de ve tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden istifade etmesini Cenabı Allah’dan niyaz ederim. Programımıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar bu vesile Tüm Halkımızın Kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Sayfa 1 / 58

• «