Yurt Dışından Gelen Beldemiz Seçmenlerini Uğurladık

e-Posta Yazdır PDF

Yurt Dişinda Yaşayip İzne Gelen Beldemiz Vatandaşlarini 24 Haziran Genel Seçimleri İçin Oy Kullanmak Üzere Sabiha Gökçen Havalimanina Uğurladik, Kullanacaklari Oylarin Vatanimiza Milletimize Hayırlı Olmasini Dilerim.

Beyköy Jandarma Karokoluna Ziyaret

e-Posta Yazdır PDF

Beyköy Jandarma Karokolunu Ziyaret Ederek Askerlerimizle Bayramlaştik Mutlu Huzurlu Nice Bayramlar Geçirmeleri Dileğiyle.

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ

e-Posta Yazdır PDF

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Millet Vekili Ve Millet Vekili Adaylarimiz İl Teşkilatimiz Ve Belde Teşkilatimiz, Protokol Üyeleri İle Birlikte Beldemizde Halkımızla Bir Araya Gelerek Bayramlaşma Programı Gerçekleştirdik Programa Katılan Bütün Herkeze Teşekkür Ediyor Birkez Daha Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

e-Posta Yazdır PDF

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutluyor Aileniz Ve Sevdiklerinizle Birlikte Nice Bayramlar Geçirmenizi ALLAH'tan Temennni Ediyorum

Ramazan Ayının Son Gününde Muhtar ve İmamlarla İftar

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz Ve Civar Köylerin Muhtar Ve İmamlari İle Mübarek Ramazan Ayının Son Gününde Bir Araya Gelerek İftarimizi Açtik. Bu Vesile İle Herkezin Mübarek Ramazan Bayramini Kutluyorum.

Geleneksel Halk İftarımız

e-Posta Yazdır PDF

Geleneksel Halk İftarimiza Katılımlarından Dolayı Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ ye Ak Parti Millet Vekilimiz Sayın Fevai ARSALAN a Ak Parti Millet Vekili Adayımız Sayın Dr.Numan ÇABUK a İlçe Belediye Başkanlarımıza Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU na Değerli Protokol Üyelerine Ve Sevgili Beyköylü Hemşehrilerime Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyor Nice İftarlarda Buluşmak Dileğiyle Gelecek Ramazan Bayramınızın Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

e-Posta Yazdır PDF

Birlik,beraberlik,kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı'nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne Kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevinci ile Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Teravi Namazı Sonrasında Halkımızla Sohbet

e-Posta Yazdır PDF

Mübarek Kadir Gecesinde Teravi Namazini Beldemiz Beytepe Mahallesi Camiinde İndrak Ederek Halkımızla Sohbet Etme Firsati Bulduk.
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Geleneksel Halk İftarımına Tüm Halkımız Davetlidir

Belediyemizin İftar Programı

e-Posta Yazdır PDF

Belediyemiz Meclis Üyeleri Ve Personelimiz İle Birlikte İftar Programı Gerçekleştirdik.

Okuma Yazma Seferberliğiyle Beldemizdeki Öğrencilere Sertifikalarını Verdik

e-Posta Yazdır PDF

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN Ve Eşleri Sayın Emine ERDOĞAN'İn Başlattiği Okuma Yazma Seferberliği Kapsamında Beldemiz Şehit Ufuk Baysan İlkokulunda Eğitim Gören Öğrenciler İçin Düzenlenen Programa Katıldık Göstermiş Oldukları Azimden Dolayı Öğrencilerimizi Tebrik Ediyor Öğretmenlerimize Teşekkür Ediyorum.

Sayfa 1 / 64

• «