KLİMALI DURAK

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz merkezinde yapımını tamamladığımız, kışın sıcak bir ortamda yazın ise serinleyecekleri klimalı durağımız hizmete açılmıştır.

Vatandaşlarımız için Televizyon ve kitaplık bölümü yaparak modern bir

Klimalı durak oluşturduk. Beldemiz halkına hayırlı olsun.

LEVHALAR TAMAMLANDI

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz Mahalleleri Ve Merkezinde Cadde Sokak Ve Trafik Levhaları  Çalışmalarımız Tamamlanmıştır.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

e-Posta Yazdır PDF

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli meslek dalları arasında yer almaktadır. İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin dünyanın neresinde olursa olsun haber ve bilgi akışı sağlamak çok önemli bir görevdir. Gazeteciler yaptıkları meslek itibariyle milletin vicdanına ses olmaktadır.

Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda hemşerilerimizle aramızda köprü görevi üstlenmektedir.

Halkımızın doğru bilgilendirilmesi, haber alma hakkının kullanılması ve kamu hizmetlerinin duyurulmasında gösterdikleri duyarlılık nedeniyle yazılı, görsel, işitsel ve internet medya  kuruluşlarımızda fedakârca görev yapan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederken, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum.

Bu vesileyle; ülkemizde ve kentimizde bu önemli meslek dalında çalışan tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

e-Posta Yazdır PDF

Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemiş, yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, bu kutsal ve onurlu görevi, en zor şartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmenin, Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti`ni, dünya devletleri arasında saygın ve onurlu bir konuma yükseltmenin gayreti içerisinde olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz genelinde yapılan asfalt çalışmaları sonrası beldemiz merkezi kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir.

12 KASIM 1999

e-Posta Yazdır PDF

Milletçe yüreğimizi derinden yaralayan 12 Kasım Düzce Depremi’nin 18. yıldönümünü yaşıyoruz. Ülkemizde ve Düzcemiz ’de bu tür acıların bir daha yaşanmaması dileğiyle, depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, tüm Düzcelilere başsağlığı, sabır dileklerimle saygılar sunuyorum.

1.CADDE ASFALT ÇALIŞMASI

e-Posta Yazdır PDF

Beldemizde devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında 1.cadde asfalt çalışması tamamlanmış olup kaldırım ve bisiklet yolu çalışmaları başlayacaktır asfalt çalışmaları sırasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diler halkımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. Daha refah ve daha yaşana bilir bir Beyköy için çalışmalarımız devam edecektir.

10 KASIM

e-Posta Yazdır PDF

Toplumun her kesimini kucaklayan, adını dünya tarihine yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde bir kez daha özlem, saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.

Asfalt Çalışmalarımız Başladı.

e-Posta Yazdır PDF

Beldemizin her noktasında başlattığımız asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda alt yapısı tamamlanan, Beldemiz Merkezi ve 1.Cadde 'nin zemini hazırlanarak asfalt çalışmaları başlamıştır.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet yolu ve kaldırım çalışmaları başlayacaktır.

Toplu İş sözleşmesi imzalandı.

e-Posta Yazdır PDF

Beyköy Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya şube Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucunda Toplu İş sözleşmesi imzalandı.

ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİNİ VERDİK

e-Posta Yazdır PDF

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılının Başlamasıyla Beldemiz de Bulunan Beyköy Orta Okulu Ve Şehit Ufuk Baysan İlk Okulunu Ziyaret Ederek Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Osman YAVUZ

Öğrencilere Hediyelerini Verdi 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılında Tüm Öğrenci Öğretmen Ve Velilerimize Başarılar Diliyoruz.

Sayfa 1 / 60

• «