17 Ağustos O Gün Bu Gün Unutmadık

17 Ağustos 45 Saniyede gelen felaket O Gün Bu Gün Unutmadık.

Hayatını Kaybeden Tüm Vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet Diliyorum.

Her Şey Beyköy İçin Hedef 2023

Çok Değerli Beyköy’lü Hemşerilerim 2014 Secim Öncesi Söz Verdiğimiz Yatırımları Bitirmenin Mutluluğu İçerisindeyiz. Ne Yaptıysak, Ne Yapıyorsak Daha Müreffeh Yaşanabilir Bir BEYKÖY İçin Çalışıyoruz.
-Her Şey Beyköy İçin
-Hedef 2023

Düzce Otoban Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulunuldu

Düzce Otoban Bağlantı Yolunda Sayın Valimiz Zülkif DAĞLI Ve Belediye Başkanımız Sayın Dursun AY ile Birlikte Incemelerde Bulunduk.

Yaz Kuran Kursu Öğrencilerimizin Eğitimlerini Tamamlandı

Yaz Kuran Kursu Öğrencilerimizin Eğitimlerini Tamamlamalarının Ardindan Hocalarımız Ile Birlikte Beldemiz Turkuaz Sosyal Tesislerinde Bir Araya Geldik Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum.

Yönlendirme Tabelalalımız Tamamlanmıştır

Beldemiz Genelinde Yönlendirme Tabelâlarımızın Montajı Tamamlanmıştır.

Yurt Dışından Gelen Beldemiz Seçmenlerini Uğurladık

e-Posta Yazdır PDF

Yurt Dişinda Yaşayip İzne Gelen Beldemiz Vatandaşlarini 24 Haziran Genel Seçimleri İçin Oy Kullanmak Üzere Sabiha Gökçen Havalimanina Uğurladik, Kullanacaklari Oylarin Vatanimiza Milletimize Hayırlı Olmasini Dilerim.

Beyköy Jandarma Karokoluna Ziyaret

e-Posta Yazdır PDF

Beyköy Jandarma Karokolunu Ziyaret Ederek Askerlerimizle Bayramlaştik Mutlu Huzurlu Nice Bayramlar Geçirmeleri Dileğiyle.

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ

e-Posta Yazdır PDF

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Millet Vekili Ve Millet Vekili Adaylarimiz İl Teşkilatimiz Ve Belde Teşkilatimiz, Protokol Üyeleri İle Birlikte Beldemizde Halkımızla Bir Araya Gelerek Bayramlaşma Programı Gerçekleştirdik Programa Katılan Bütün Herkeze Teşekkür Ediyor Birkez Daha Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

e-Posta Yazdır PDF

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutluyor Aileniz Ve Sevdiklerinizle Birlikte Nice Bayramlar Geçirmenizi ALLAH'tan Temennni Ediyorum

Ramazan Ayının Son Gününde Muhtar ve İmamlarla İftar

e-Posta Yazdır PDF

Beldemiz Ve Civar Köylerin Muhtar Ve İmamlari İle Mübarek Ramazan Ayının Son Gününde Bir Araya Gelerek İftarimizi Açtik. Bu Vesile İle Herkezin Mübarek Ramazan Bayramini Kutluyorum.

Geleneksel Halk İftarımız

e-Posta Yazdır PDF

Geleneksel Halk İftarimiza Katılımlarından Dolayı Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ ye Ak Parti Millet Vekilimiz Sayın Fevai ARSALAN a Ak Parti Millet Vekili Adayımız Sayın Dr.Numan ÇABUK a İlçe Belediye Başkanlarımıza Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU na Değerli Protokol Üyelerine Ve Sevgili Beyköylü Hemşehrilerime Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyor Nice İftarlarda Buluşmak Dileğiyle Gelecek Ramazan Bayramınızın Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum.

Sayfa 1 / 65

• «