Beyköy Belediye Başkanı Sayın Osman KILIÇ, Mübarek Kurban Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız Sayın Osman KILIÇ mesajında, başta Beyköylü  hemşerileri olmak üzere tüm İslam âleminin kurban bayramını kutladığını belirtti. Bayramlarda barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün egemen olması gerektiğini kaydeden Başkanımız Sayın Osman KILIÇ, insanların birbirine olan dargınlıklarını unutması, bunun yerine barış ve sevginin olması gerektiğini söyledi.

Başkanımız Sayın Osman KILIÇ, "En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bu mübarek güne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünyadaki Müslüman âlemini birbirine yakınlaştıran birlik ve beraberlik ruhu içeresinde hareket etmelerine olanak sağlayan Kurban Bayramında kesilen Kurbanlar, ALLAH’ın hoşnutluğunu amaçlanarak kesilir. Sabah bayram namazıyla başlayan bu ulvi görev Rabbe yakınlaşma, kurbanla daha da artar.

Kurban, ALLAH uğrunda özveride bulunmanın en güzel örneğidir, inanan insanın ALLAH'a teslimiyetinin bir göstergesidir. Bu mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle başta Beyköylü hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın, milletimizin, yurt dışında yaşayanların millet varlığımızın, gönül coğrafyamızın ve İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor.

Bayramın milletimizin ve İslam âleminin bekası, huzuru, refahına ve mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı ALLAH'tan niyaz ediyor, selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum." diye kaydetti