Belediye Başkanımız Sayın Osman KILIÇ Ramazan Ayının Gelmesiyle ilgi Mesaj Yayınladı Mesajında

Sosyal hayatta huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı,şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.
Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar.
Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır.
İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini bulunduran Ramazan ayının Beldemize , Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce ALLAH tan niyaz ediyorum?