Belediyemizde “Taşeron” Sıfatıyla Çalışan İşçilerin Sürekli Kadroya Geçeceklerin Kesin Listesi

BEYKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI
İLAN
HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA HİZMET ALIM PERSONELİNİN
BELEDİYE PERSONEL LTD.ŞTİ. NE GEÇİŞİ YAPILACAKLARA AİT
KESİN İSİM LİSTESİ

Beyköy Belediye Başkanlığı birimlerinde, 4734 sayılı Kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü maddesine istinaden Belediyemiz şirketi bünyesinde işçi statüsüne geçişi için 16 Mart 2018 tarihlerinde yapılan yazılı ve sözlü sınav sonucu başarılı olup, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuç değerlendirmesi olumlu olan personellerin Belediyemiz PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ’ ne geçişlerine ilişkin kesin isim listesi aşağıda yayımlanmıştır.
İlan Olunur.  30/03/2018
SÜREKLİ İŞÇİ İSTİDAMI (375 Sayılı KHK’ nin Geçici 24.Maddesi) GEREĞİ BEYKÖY BELEDİYESİ PERSONEL LTD.ŞTİ. NE GEÇİŞİ YAPILACAK KİŞİLERE AİT KESİN LİSTE

S.NO

Adı Soyadı